Getoond: vacatures 1 - 10 van 33

Hou je ervan om te zoeken naar de verhalen achter de mensen? Ben je gepassioneerd door jouw regio en weet je wat er leeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Freelance Lay-outer zorg je voor een frisse en aantrekkelijke lay-out van de pagina's van Dag Allemaal.

Met HLN.be en onze app zorgen we ook online voor een interactief nieuwsplatform. We focussen niet langer enkel op het geschreven woord, maar ook op beelden: zowel foto's video's als interactieve grafieken en overzichten. Wij zijn op zoek naar kritische, creatieve juniors die ons verder helpen dat beeldverhaal succesvol uit te bouwen.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor abonnees van Het Laatste Nieuws, De Morgen, of één van onze magazines. Je staat iedereen op een klantvriendelijke manier telefonisch en/of schriftelijk te woord.

Pas jij inmiddels jouw passie voor (java) software development al geruime tijd toe in het werkveld? Ken je de principes van Scrum als jouw broekzak? Wil je een rol van Scrummaster opnemen én nog steeds diep in de code duiken? Lees dan zeker verder!

Bij Goed Gevoel zetten we alles op alles om onze lezers elke maand opnieuw te verassen met een boeiend magazine boordevol meeslepende verhalen, praktische info, nuttige tips en inspiratie. Tussendoor serveren we op onze website elke dag weer boeiende weetjes en leuke nieuwtjes. Als redacteur maak je deel uit van onze kernredactie. Met behulp van jouw vlotte pen, jouw on-uit-put-te-lijk enthousiasme en jouw honger naar kennis, schrijf je artikels over gezondheid, psychologie, beauty … Je komt zelf met inspirerende ideeën en werkt deze kwalitatief uit, met respect voor de deadline. Wat je eventueel mist aan ervaring, maak je goed door gedrevenheid, daadkracht en liefde voor taal.

Nina.be is één van de grootste lifestylesites van Vlaanderen. We zijn op zoek naar een geweldige online redacteur om het online team te versterken.

Voor onze Ad Venture squad zijn we op zoek naar een senior java developer. Jouw focus ligt hier in de eerste plaats op back-end Java-software ontwikkeling. Je bent dan ook helemaal mee in jouw domein en Java8, REST, Maven, Spring, Hibernate, MongoDB en Elastic Search kennen voor jou geen geheimen. Oké, geen is misschien iets teveel van het goede, maar je leert graag bij en volgt de technologische evolutie op de voet.

In deze functie ben je mee verantwoordelijk voor de nieuwsstukken die in Het Laatste Nieuws of De Morgen verschijnen, zowel qua invulling als uitzicht. Je bedenkt sprekende titels, schrijft duidelijke foto-onderschriften, verbetert fouten en gaat na of de informatie correct en volledig is. Het spreekt voor zich dat je een artikel snel kan herschrijven tot een boeiend leesstuk.

Als Internal Account Manager ben je de vertrouwenspersoon van een bestaande klantenportefeuille voor Vacature.com en Regiojobs.be. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van bestaande klanten in combinatie met prospectie via telefonische gesprekken. Je bent goed in administratie en service bieden ligt in je genen.