Getoond: vacatures 1 - 10 van 29

Voor ons commerciële team zijn we op zoek naar een Sales Promotor die samen met het bestaande field team ons netwerk van verkooppunten helpt uitbreiden.

De laatste jaren hebben we bij vacature.com straffe employer branding campagnes opgezet. Daarbij zetten we volop in op onze data, spraakmakende content, en de media van De Persgroep. Employer branding is hierdoor een belangrijke groeipoot geworden voor vacature.com.

We zoeken nu een zelfstandige project manager employer branding om deze pijler verder uit te werken. Hij of zij ziet het volledig zitten als die onderstaande rollen ziet staan:

Klinken conversieoptimalisatie, analytics, kost per acquisitie, AB testing en performance marketing jou als muziek in de oren? Dan ben jij de nieuwe collega die we zoeken.

Vertaal jij woorden in beelden en zie jij verder dan anderen kunnen kijken? Sta je te popelen van enthousiasme bij het idee te kunnen meebouwen aan de grootste magazines van Vlaanderen? Tover jij creatieve concepten uit je hoge hoed? Deel jij onze passie voor mode, gezondheid, eten, beauty, lichaam en geest? Dan ben jij de grafisch vormgever die we zoeken!

De Persgroep IT telt meer dan 400 IT-collega’s. We werken in Rotterdam, Amsterdam, Vilvoorde, Asse of Copenhagen. We worden gedreven door een passie voor onze producten, vinden we teamwork, ownership en een technical excellence & agile-mindset belangrijk en willen we op alle vlakken - jep écht alle vlakken - innoveren.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor abonnees van Het Laatste Nieuws, De Morgen, of één van onze magazines. Je staat iedereen op een klantvriendelijke manier telefonisch en/of schriftelijk te woord.

Als Scrum Master ligt jouw focus op proces, coaching van het team en het verwijderen van hindernissen. Voel je de ‘goesting’ bij deze beschrijving al groeien? Lees dan zeker verder:

Als enthousiaste journalist kom je terecht op de redactie van het grootste magazine van Vlaanderen. Je bent een journalist(e) die denkt én voelt, die weet waar het hart van een verhaal zit en wat de lezers van Dag Allemaal raakt. Ben jij dé gedreven interviewer met een goede pen die houdt van het overbrengen van verhalen? Lees dan snel verder!

Als HR Business Partner fungeer je als HR-aanspreekpunt, klankbord en sparringpartner voor een aantal afdelingen binnen de Persgroep Publishing België. Je werkt concreet rond 3 grote domeinen - instroom, doorstroom en uitstroom - en volgt medewerkers van a tot z op in hun loopbaan.

Mijnenergie.be/monenergie.be is de grootste Belgische onafhankelijke vergelijkingssite voor energie en werd vorig jaar door maar liefst 900.000 consumenten bezocht. De site heeft het kwaliteitslabel van de CREG (Commissie voor de Regulering van de Elektriciteit en het Gas) en staat zo garant voor onafhankelijkheid, onpartijdigheid en gebruiksvriendelijkheid. Sinds maart ’18 maakt Mijnenergie.be deel uit van De Persgroep Publishing.

Om ons team te versterken en onze klanten nog beter te ondersteunen zijn we op zoek naar een Customer care specialist.