vacatures 1 - 10 van 16

Je taken en verantwoordelijkheden liggen binnen het team Werving & Selectie. Daar ondersteun je de recruiters tijdens het volledige rekruterings- en selectieproces: je bent aanwezig tijdens intakegesprekken, schrijft verslagen, publiceert vacatures, zoekt actief naar kandidaten, screent cv’s en staat in voor de telefonische contacten en administratieve opvolging van elke kandidaat. Bovendien word je ter ondersteuning ingeschakeld bij verschillende HR-projecten.

Ben jij dé creatieve nieuwsjunk die we zoeken? Dan is dit je kans! We zoeken een gedreven stagiair voor onze online redactie HLN.be. Stuur ons vandaag nog je cv en motivatiebrief en wie weet loop jij binnenkort stage bij dé leidende mediagroep van Vlaanderen.

Je wordt ingeschakeld als volwaardige medewerker op de redactie!

U staat open voor een unieke ervaring die uw leven rijker, dieper en waarschijnlijk iets chaotischer zal maken? U staat op en gaat slapen met de Humo in de hand of humo.be op uw netvlies gebrand? Meer nog: u hebt er altijd van gedroomd stage te lopen bij de webredactie van Humo?

Als stagiair op de sportredactie ga je op zoek naar sportnieuws en schrijf je hierover artikels.

Kan je dag niet meer stuk wanneer je jouw naam onder een artikel ziet verschijnen? En geeft niets jou meer voldoening dan je lezers exact te geven waarnaar ze op zoek zijn? Dan vind je bij Livios gegarandeerd de geschikte uitdaging. Onze jonge redactie is op zoek naar een (taal)gedreven en getalenteerde stagiair die wil ontdekken, bijleren en groeien als redacteur. Ben je bovendien een krak in social en nieuwe media, dan is dat een extra pluspunt.

Als stagiaire sta je in voor het volledige 'content management' bij vacature.com. Je verwerkt redactionele artikels tot conversie artikels. Je staat in voor het meten, analyseren en monitoren van de resultaten.

Tijdens een stage op de online marketingafdeling van Het Laatste Nieuws help je mee om de marketingobjectieven (bereik, app installaties, proefabonnementen, …) van Het Laatste Nieuws en hln.be te helpen bereiken door het opzetten van digitale campagnes.

Je werkt mee aan een vernieuwend digitaal platform, Topics, waar elke gebruiker dagelijks een gepersonaliseerde nieuwsselectie krijgt.

Met demorgen.be en onze app zorgen we online voor een interactief nieuwsplatform. Daarbij zetten we steeds meer in op audiovisuele berichtgeving, met foto, video en interactieve grafieken. Wij zijn op zoek naar kritische, creatieve stagiairs die ons verder helpen dat beeldverhaal succesvol uit te bouwen.