vacatures 1 - 10 van 18

Ben je creatief, analytisch en hands-on? En wil je graag minstens 3 maanden stage lopen bij een toonaangevende mediagroep? Lees dan zeker verder! We zoeken een enthousiaste stagiair die meedraait op de marketingafdeling van onze magazines. Daar sta je in voor analyse, rapportage, operationele taken, enzovoort.

Als stagiaire sta je in voor het opzetten, coördineren en analyseren van onderzoeken en enquêtes voor vacature.com magazine.

Tijdens een stage op de online marketingafdeling van Het Laatste Nieuws help je mee om de marketingobjectieven (bereik, app installaties, proefabonnementen, …) van Het Laatste Nieuws en hln.be te helpen bereiken door het opzetten van digitale campagnes.

Onze redactie is altijd op zoek naar stagiairs met een neus voor nieuws en een vlotte pen. Ben je laatstejaarsstudent in een talen-, communicatie- of journalistieke richting en zoek je een uitdagende stage? Stuur ons dan zeker je cv én een originele motivatiebrief.

Heb je een vlotte pen, ben je flexibel en bestand tegen korte deadlines? Dan ben jij misschien wel de ideale stagiair voor n van onze online redactie van DeMorgen.be! Heb je interesse? Stuur dan zeker je cv n motivatiebrief door via deze link.

Met demorgen.be en onze app zorgen we online voor een interactief nieuwsplatform. Daarbij zetten we steeds meer in op audiovisuele berichtgeving, met foto, video en interactieve grafieken. Wij zijn op zoek naar kritische, creatieve stagiairs die ons verder helpen dat beeldverhaal succesvol uit te bouwen.

Met demorgen.be en onze app zorgen we online voor een interactief nieuwsplatform. We focussen niet alleen op het geschreven woord, maar zetten ook steeds meer in op beelden, zowel foto, video als interactieve kaarten en grafieken. Wij zijn op zoek naar kritische, creatieve stagiairs die volwaardig lid van de redactie zijn.

Je werkt mee aan een vernieuwend digitaal platform, Topics, waar elke gebruiker dagelijks een gepersonaliseerde nieuwsselectie krijgt.

Ken je DM magazine, het extra dikke magazine bij de weekendkrant van De Morgen? Ben je zelf geboeid door lifestylecontent en wil je actualiteit brengen vanuit een andere invalshoek? Dan ben je een geknipte stagair(e) voor deze redactie! Stuur ons zeker je cv én motivatiebrief. En laat ons weten waarom je hier graag aan de slag wil!

Je wordt ingeschakeld als volwaardige medewerker op de redactie!