vacatures 1 - 5 van 5

We focussen niet langer enkel op het geschreven woord, maar ook op het beeld. Daarom zoeken we kritische, creatieve jobstudenten die willen proeven van de online video nieuwsredactie bij HLN.be

Ben je klantgericht en communicatief? Ken je Limburg en de Kempen bovendien als je broekzak? Dan ben jij misschien wie wij zoeken! In deze functie maak je deel uit van het commerciële team dat de cruciale schakel vormt tussen onze verkooppunten, marketing en distributie. Je bent hét gezicht van ons bedrijf in de dagbladhandels en supermarkten in jouw regio. Je bezoekt hen regelmatig, staat hen bij met verkoopadvies, display-acties, winkelinrichting, enzovoort.

Met HLN.be en onze app zorgen we ook online voor een interactief nieuwsplatform. We focussen niet langer enkel op het geschreven woord, maar ook op het beeld, zowel foto als video alsook vaker met interactieve grafieken en overzichten. Wij zijn op zoek naar kritische, creatieve studenten die ons verder helpen dat beeldverhaal succesvol uit te bouwen.

Heb je een vlotte pen, een kritische blik op de wereld en ben je op zoek naar een boeiende vakantiejob die goed staat op je cv? Bezorg ons dan snel je cv en motivatiebrief… en wie weet kan jij binnenkort aan de slag op de online redactie van De Morgen!

Assertieve student/starter met vlotte pen die van 1 juli tot 15 augustus het Aalsterse stadsnieuws kan verslaan voor Het Laatste Nieuws.