XML name: 
PERMANENT

Heb je een vlotte pen, een kritische blik op de wereld en ben je op zoek naar een boeiende studentenjob die goed staat op je cv? Bezorg ons dan snel je cv en motivatiebrief… en wie weet kan jij binnenkort aan de slag op de redactie van HLN!

Als programmamanager ben je verantwoordelijk voor het opleidingsaanbod van de Campus ( de binnenhuis universiteit van . Om dat aanbod goed af te stemmen op de noden van onze mediamakers, sta je voortdurend in contact met de redacties. Je praat met journalisten, chefs, hoofdredacteuren en bouwt op basis van hun input een curriculum uit

News City Video, is een gloednieuwe afdeling binnen Medialaan/De Persgroep Publishing die zich focust op de creatie en productie van online nieuwsvideo's. We creëren en produceren online video’s voor onze nieuwsplatformen en willen consumenten op elk moment van de dag de actualiteit in video aanbieden.
Heb je een hart voor video en ben je nieuwsgedreven? Hebben Adobe Premiere en After Effects geen geheimen voor jou? Heb je zin om mee aan de wieg te staan van een interactief online videoproject?

Eco Print Center, waar onder andere De Morgen en Het Laatste Nieuws gedrukt worden, maar ook drukwerk voor externe klanten, schrijft geschiedenis in de grafische wereld door kranten en tijdschriften op een ecologische wijze te drukken zonder water.

We hoeven jou niet te vertellen dat er achter die duizenden kranten en drukwerken een on-ge-lo-fe-lijk sterk team staat die dagelijks het beste van zichzelf geeft om deze productie te laten draaien.

Om dit productieteam te versterken zijn we op zoek naar een
productiecoördinator.

Jij ademt nieuws. Je wil weten wat er gebeurt in de wereld, maar zet daarbij altijd een kritische bril op. Je kan een tekst van A tot Z prepareren: je schrijft een vinnige tekst, zoekt een pakkende titel en verrijkt het stuk met foto's, video's, links... Jij bent degene die De Morgen, samen met je collega’s, naar een nog hoger niveau zal tillen.

Ben jij van nature een communicatiespecialist die graag het voortouw neemt? Heb jij expertise in online en offline communicatie? En heb je daarbij genoeg affiniteit met of interesse in ‘tech en it?
Dan hebben wij een ‘offer you can’t refuse’ binnen De Persgroep / Medialaan! Binnen onze IT-afdeling zijn we op zoek naar een communicatiespecialist!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:
uitvoering A-Z van thematische campagnes en projecten of events.
de vertaling van campagnes in concrete communicatieplannen.
Online marketing: projecten van magazines online in de markt zetten + campagnes opzetten om traffic te genereren, leads te verzamelen,…
Analyse, evaluatie en rapportage van onze campagnes

Eco Print Center, waar onder andere De Morgen en Het Laatste Nieuws gedrukt worden, maar ook drukwerk voor externe klanten, schrijft geschiedenis in de grafische wereld door kranten en tijdschriften op een ecologische wijze te drukken zonder water. We hoeven jou niet te vertellen dat er achter die duizenden kranten en drukwerken een on-ge-lo-fe-lijk sterk team staat die dagelijks het beste van zichzelf geeft om de persen te starten, te laten draaien en te onderhouden. Om dit team te versterken zijn we op zoek naar een Elektrotechnieker.

Ben je creatief op social en extreem klantgericht? Kan je toveren met google ads, facebook en….? Wil jij daarbij vandaag nog de rekruteringswereld helpen veranderen? Vacature.com is al meer dan 20 jaar een vaste waarde en partner voor tal van organisaties in de zoektocht naar nieuwe collega’s. Om ons digital performance marketing team te versterken zijn we op zoek naar een digital marketeer!

Eco Print Center, waar onder andere De Morgen en Het Laatste Nieuws gedrukt worden, maar ook drukwerk voor externe klanten, schrijft geschiedenis in de grafische wereld door kranten en tijdschriften op een ecologische wijze te drukken zonder water. We hoeven jou niet te vertellen dat er achter die duizenden kranten en drukwerken een on-ge-lo-fe-lijk sterk team staat die dagelijks het beste van zichzelf geeft om de persen te starten, te laten draaien en te onderhouden. Om dit team te versterken zijn we op zoek naar een Mechanieker.