Nieuwsmedia

Het Laatste Nieuws is de onbetwistbare nummer 1 in het Vlaamse dagbladlandschap. Deze krant brengt elke dag blikverruimend (inter)nationaal nieuws en een flinke brok lokale berichtgeving. De grote sportredactie zorgt dagelijks ook voor een uitgebreide sportkrant met internationaal en lokaal nieuws.

NINA is het glossy vrouwenblad dat elke week bij de weekendkrant van Het Laatste Nieuws zit. Alles dat mooi, stijlvol en fijngevoelig is, komt aan bod in NINA. Het magazine is toegankelijk en warm en brengt positieve verhalen. Elke week trakteert NINA haar lezers op interviews met bekende en onbekende Vlamingen, nieuws over lifestyle, mode, beauty, relaties en lekkere gerechten. 

HLN.be / 7sur7.be is de grootste nieuwssite van België. De redactie brengt 24 uur op 24 nieuws uit binnen- en buitenland. De site is opgedeeld in verschillende redactionele kanalen: van sport over buitenlands nieuws tot showbizz. Dankzij redacties in Brussel, Sydney en Los Angeles speelt HLN.be/7sur7.be heel snel in op de voortdurende instroom van nieuws, en dat de klok rond. 

De Morgen bereikt een upscale lezerspubliek en staat voor scherpe reportages, diepgaande interviews en indrukwekkende fotografie. Met een gezonde dosis tegendraadsheid brengt de krant achtergrond en duiding bij het nieuws. De Morgen biedt de lezer ook een ruim aanbod cultuurnieuws. 

DM Magazine, het magazine bij de weekendkrant van De Morgen, besteedt aandacht aan thema's zoals wonen en interieur, reizen, relaties, mode en koken. Het magazine bestaat uit twee delen: het eerste deel brengt de beste interviews met een open blik en een werelds karakter, het tweede deel inspireert de lezer met een flinke brok lifestylecontent, in de typische stijl van De Morgen. 

DeMorgen.be is de upscale nieuwssite van de gelijknamige krant. Deze website focust op actualiteit, financiën en cultuur. Net zoals bij de krant De Morgen biedt de redactie van DeMorgen.be ook duiding en opinie bij het nieuws. Samen met HLN.be is DeMorgen.be een van de best bezochte krantensites.

 

Magazines

Dag Allemaal is leider op de Vlaamse magazinemarkt en is het meest gelezen magazine van België. De redactie brengt wekelijks exclusieve primeurs over binnen- en buitenlandse sterren, intense verhalen uit het leven van onbekende Vlamingen, actualiteit en praktische rubrieken. 

Goed Gevoel is gemaakt voor en door vrouwen en is het meest gelezen maandblad van Vlaanderen. Het magazine informeert lezers over thema’s zoals gezondheid, psychologie, relaties en lifestyle. Praktische artikels bieden de lezeres een concreet antwoord op haar vragen en mooie, ontroerende reportages brengen haar aan het lachen of huilen. 

 

TV Familie is een showbizzblad dat actieve vrouwen een heerlijk ontspanningsmoment biedt. Het magazine heeft een glossy en gedurfde uitstraling en bereikt vooral vrouwen tussen 25 en 40 jaar. Naast showbizznieuws vind je in TV Familie ook stijlspecials en het verslag van talrijke party’s. 

Story brengt straffe verhalen uit Vlaanderen, met de nadruk op het leven van BV's op en naast de rode loper. Daarnaast komen ook gewone Vlamingen met een aangrijpend verhaal aan bod. En dat op een positieve en herkenbare manier, toegankelijk voor iedereen. In het hart van het magazine vinden lezers elke week de bijlage 'Storywood'. Daarin brengt de redactie alle hot topics uit Hollywood en de nieuwste trends op het vlak van mode, beauty en gezond leven. 

Humo brengt spraakmakende coverstory's en onthullende interviews en dossiers. En dat met een kenmerkende aanpak: betrouwbare info, humor en kritiek in combinatie met een flinke dosis zelfrelativering. Verder wordt de lezer elke week getrakteerd op stukken over sport, film, pop- en jongerencultuur, snedige columns en eigenzinnige boeken-, concert-, festival- en cd-besprekingen. De Humo-community is actief via verschillende kanalen: via het magazine, de 'Wild Site', Facebook, Twitter en apps. Ook via festivalstands en eigen events (Humo's Comedy Cup, Humo's Rock Rally en Humo's Popquiz) laat het magazine van zich horen. 

TeVe-Blad is een overzichtelijke programmagids met uurroosters van vijftig zenders. Het magazine heeft een handig klein formaat en biedt vier bladzijden tv-tips per dag, een dagelijkse filmwijzer, achtergrondinformatie bij de favoriete programma's van de kijkers, een soapwijzer, nieuws van de sterren, een overzicht van docu- en sportprogramma's en een selectie van digitale toppers.

 

gespecialiseerde websites

Tweakers.be is de grootste technologie- en elektronicasite van Nederland en België. Tweakers bestaat al sinds 1998 en werd in 2012 overgenomen door De Persgroep. In september 2014 werd de website, die van oorsprong Nederlands is, ook in België gelanceerd. Tweakers.be bevat nieuws, reviews, een product- en prijsvergelijker (Pricewatch) en een forum met een grote en actieve community. In 2009, 2011, 2012 en 2013 werd Tweakers door het Nederlandse publiek verkozen tot Website van het Jaar en tot Beste (en populairste) Vergelijkingssite.

Topics bundelt alle artikels van 13 verschillende nieuwsmedia over de onderwerpen die je boeien op één centrale plek. Kies zelf welke topics je volgt en krijg elke dag een gepersonaliseerd nieuwsoverzicht, samengesteld uit Belgische en Nederlandse kranten. 

 

Spaargids.be biedt een overzicht van de voordeligste leningen, verzekeringen en bankrekeningen. Met spaargids.be heb je in luttele seconden een objectief overzicht van de beste spaarrekeningen, termijnrekeningen, kasbons, levensverzekeringen, hypotheek- en autoleningen. De site beschikt eveneens over een forum waar je met al je vragen rond leningen, verzekeringen en bankrekeningen terecht kan. Ook voor nieuws over deze onderwerpen kan je er terecht. 

vacature.com : dé partner voor jouw carrière. Dagelijks bezoeken duizenden actieve én latente jobzoekers met diverse functieprofiellen vacature.com. Het gaat hierbij niet alleen om kandidaten, ook rekruteerders vinden de weg naar onze HR media-oplossingen. Onze jarenlange ervaring zorgt voor een betrouwbare, efficiënte en transparante aanpak bij het vinden van de geknipte profielen voor elk bedrijf. 

Livios.be is dé portaalsite bij uitstek voor (ver)bouwers en klussers in heel België. Met meer dan 500 000 unieke bezoekers per maand, een kwalitatieve, onafhankelijke redactie en een aantal gratis diensten is Livios al bijna 20 jaar marktleider binnen zijn segment. De site heeft ook een online bouwforum waar (ver)bouwers en professionals elkaar vinden voor tips en vragen.