vacatures 1 - 10 van 15

Ben jij dé nieuwsgierige duizendpoot die we zoeken? Dan is dit je kans!
Nina.be is één van de grootste lifestylesites van Vlaanderen.
Als stagiaire word je ingeschakeld als volwaardige medewerker op de redactie! Je schrijft artikels voor NINA, het vrouwenkanaal van HLN.be.

Als stagiaire sta je in voor het volledige 'content management' bij vacature.com. Je verwerkt redactionele artikels tot conversie artikels. Je staat in voor het meten, analyseren en monitoren van de resultaten.

Je taken en verantwoordelijkheden liggen binnen het team Werving & Selectie. Daar ondersteun je de recruiters tijdens het volledige rekruterings- en selectieproces: je bent aanwezig tijdens intakegesprekken, schrijft verslagen, publiceert vacatures, zoekt actief naar kandidaten, screent cv’s en staat in voor de telefonische contacten en administratieve opvolging van elke kandidaat. Bovendien word je ter ondersteuning ingeschakeld bij verschillende HR-projecten.

Ben jij dé creatieve nieuwsjunk die we zoeken? Dan is dit je kans! We zoeken een gedreven stagiair voor onze online redactie HLN.be. Stuur ons vandaag nog je cv en motivatiebrief en wie weet loop jij binnenkort stage bij dé leidende mediagroep van Vlaanderen.

Je wordt ingeschakeld als volwaardige medewerker op de redactie!

Als stagiair op de sportredactie ga je op zoek naar sportnieuws en schrijf je hierover artikels.

Kan je dag niet meer stuk wanneer je jouw naam onder een artikel ziet verschijnen? En geeft niets jou meer voldoening dan je lezers exact te geven waarnaar ze op zoek zijn? Dan vind je bij Livios gegarandeerd de geschikte uitdaging. Onze jonge redactie is op zoek naar een (taal)gedreven en getalenteerde stagiair die wil ontdekken, bijleren en groeien als redacteur. Ben je bovendien een krak in social en nieuwe media, dan is dat een extra pluspunt.

Tijdens een stage op de online marketingafdeling van Het Laatste Nieuws help je mee om de marketingobjectieven (bereik, app installaties, proefabonnementen, …) van Het Laatste Nieuws en hln.be te helpen bereiken door het opzetten van digitale campagnes.

Met demorgen.be en onze app zorgen we online voor een interactief nieuwsplatform. Daarbij zetten we steeds meer in op audiovisuele berichtgeving, met foto, video en interactieve grafieken. Wij zijn op zoek naar kritische, creatieve stagiairs die ons verder helpen dat beeldverhaal succesvol uit te bouwen.

Met demorgen.be en onze app zorgen we online voor een interactief nieuwsplatform. We focussen niet alleen op het geschreven woord, maar zetten ook steeds meer in op beelden, zowel foto, video als interactieve kaarten en grafieken. Wij zijn op zoek naar kritische, creatieve stagiairs die volwaardig lid van de redactie zijn.