vacatures 1 - 5 van 5

Ben jij dé creatieve nieuwsjunk die we zoeken? Dan is dit je kans! We zoeken gedreven stagiairs voor onze redactie HLN.be. Stuur ons vandaag nog je cv en motivatiebrief en wie weet loop jij binnenkort stage bij dé leidende mediagroep van Vlaanderen.

Ben jij dé creatieve nieuwsjunk die we zoeken? Dan is dit je kans! We zoeken gedreven stagiair(e)s voor ons regiohuis HLN vtm nieuws en dit specifiek voor zowel de regio eindredactie als regio journalist. Stuur ons vandaag nog je cv en motivatiebrief en wie weet loop jij binnenkort stage bij dé leidende mediagroep van Vlaanderen.

Onze redactie is altijd op zoek naar stagiairs met een neus voor nieuws en een vlotte pen. Ben je laatstejaarsstudent in een talen-, communicatie- of journalistieke richting en zoek je een uitdagende stage? Stuur ons dan zeker je cv én een originele motivatiebrief.

Als stagiair op de sportredactie ga je op zoek naar sportnieuws en schrijf je hierover artikels.

Onze M Katern is op zoek naar stagiairs met een neus voor (cultureel) nieuws en een vlotte pen. Ben je laatstejaarsstudent in een talen-, communicatie- of journalistieke richting en zoek je een uitdagende stage? Stuur ons dan zeker je cv én motivatiebrief. En laat ons weten waarom je graag aan de slag wil op onze cultuurredactie van De Morgen!