vacatures 1 - 10 van 12

Als stagiaire sta je in voor het volledige 'content management' bij vacature.com. Je verwerkt redactionele artikels tot conversie artikels. Je staat in voor het meten, analyseren en monitoren van de resultaten.

Ben jij dé creatieve nieuwsjunk die we zoeken? Dan is dit je kans! We zoeken een gedreven stagiair voor onze online redactie HLN.be. Stuur ons vandaag nog je cv en motivatiebrief en wie weet loop jij binnenkort stage bij dé leidende mediagroep van Vlaanderen.

Je wordt ingeschakeld als volwaardige medewerker op de redactie!

Als stagiair op de sportredactie ga je op zoek naar sportnieuws en schrijf je hierover artikels.

Tijdens een stage op de online marketingafdeling van Het Laatste Nieuws help je mee om de marketingobjectieven (bereik, app installaties, proefabonnementen, …) van Het Laatste Nieuws en hln.be te helpen bereiken door het opzetten van digitale campagnes.

Met demorgen.be en onze app zorgen we online voor een interactief nieuwsplatform. Daarbij zetten we steeds meer in op audiovisuele berichtgeving, met foto, video en interactieve grafieken. Wij zijn op zoek naar kritische, creatieve stagiairs die ons verder helpen dat beeldverhaal succesvol uit te bouwen.

Met demorgen.be en onze app zorgen we online voor een interactief nieuwsplatform. We focussen niet alleen op het geschreven woord, maar zetten ook steeds meer in op beelden, zowel foto, video als interactieve kaarten en grafieken. Wij zijn op zoek naar kritische, creatieve stagiairs die volwaardig lid van de redactie zijn.

Ken je DM magazine, het magazine bij de weekendkrant van De Morgen? Ben je zelf geboeid door lifestylecontent en wil je actualiteit brengen vanuit een andere invalshoek? Dan ben je een geknipte stagair(e) voor deze redactie! Stuur ons zeker je cv én motivatiebrief. En laat ons weten waarom je hier graag aan de slag wil!

Je wordt ingeschakeld als volwaardige medewerker op de redactie!

Onze redactie is altijd op zoek naar stagiairs met een neus voor nieuws en een vlotte pen. Ben je laatstejaarsstudent in een talen-, communicatie- of journalistieke richting en zoek je een uitdagende stage? Stuur ons dan zeker je cv én een originele motivatiebrief.