Hoe bereik je de Persgroep Publishing
met de wagen? 

Vanuit Antwerpen
Volg de E19 (A12) richting Brussel. Op de ring volg je richting Gent (E40) tot afrit nr. 10 Asse. Op de afrit volg je richting Asse. Je komt dan op de N9. 700 meter voorbij de tweede verkeerslichten vind je de Persgroep Publishing rechts van de rijweg.

Vanuit Leuven
Volg de E40 richting Brussel. Hou richting Gent aan (E40) tot afrit nr. 10 Asse. Op de afrit volg je richting Asse. Je komt dan op de N9. 700 meter voorbij de tweede verkeerslichten vind je de Persgroep Publishing rechts van de rijweg.

Vanuit Gent
Volg de E40 richting Brussel. Aan de aansluiting met de grote ring, rij je de ring op en volg je de E40 richting Luik. Wanneer je uiterst rechts houdt, kom je automatisch op de afrit Asse. Op de afrit hou je uiterst rechts (dus niet op het rondpunt rijden, maar even voordien rechts volgen). Rij onder de brug, zodat je op de N9 uitkomt. 700 meter voorbij de tweede verkeerslichten vind je de Persgroep Publishing rechts van de rijweg.

Hoe bereik je de Persgroep Publishing met het openbaar vervoer?

Met trein en bus
De Persgroep Publishing ligt het dichtst bij NMBS-station Zellik. Vanuit het station Brussel-Noord kan je gemakkelijk overstappen op de trein naar Zellik, of je neemt er een rechtstreekse bus.

Neem aan het station van Zellik Lijnbus nr. 213 of 214 richting Aalst. Stap af aan halte ‘Kobbegem De Breukeleer’. 19 meter verder vind je de Persgroep Publishing aan je rechterkant.

Parking 

Parkeer je gratis in de afgebakende zone voor bezoekers en vraag na je bezoek een ticket aan de receptie.