Onze waarden

Passie

Wij zijn gepassioneerd door de lezer. Onze journalisten zijn gedreven om het beste, meest actuele nieuws te brengen, de commerciële ploeg staat volledig ten dienste van de klant, zij het lezer, adverteerder of surfer. Elke medewerker op zich is intrinsiek gemotiveerd door de inhoud van zijn job en wil hiervoor het beste van zichzelf geven. 

Ondernemerschap

Het nemen van initiatieven ter verbetering van de werking van de onderneming en het opstarten van nieuwe productlijnen wordt aangemoedigd. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat voortdurend op zoek is naar nieuwe opportuniteiten en de ruimte geeft aan zijn medewerkers om hieraan mee te werken.

Onafhankelijkheid

Wij zijn als bedrijf en in onze berichtgeving onafhankelijk van elke politieke, religieuze, commerciële of sociale strekking. Wij kijken met een open, ongebonden blik naar de wereld. Elke redactie op zich heeft het recht om inhoudelijk zijn eigen koers te bepalen zonder inmenging van andere redacties of afdelingen, noch van de aandeelhouders of derden.

Willen winnen

In alles wat we ondernemen willen we de beste zijn. We streven ernaar om marktleider te zijn of te worden voor elk van onze merken. We doen er alles voor om de vooropgestelde doelstellingen te halen. Deze wil om te winnen drijft ons allen.

Integriteit

Wij gedragen ons verantwoordelijk en respectvol naar al onze stakeholders: personeel, klanten, partners en lezers. Al onze medewerkers worden op een correcte, rechtlijnige en rechtvaardige manier behandeld. Onze journalisten respecteren de deontologische code van rechten en plichten van de journalist (München, 1971).